maanantai 18. kesäkuuta 2012

Reissusta selvinneenä

Hei kaikki kuusi lukijaani! Mä tulin tänään kotiin ihanasta ja kuumasta reissusta. Matkalaukun paino kasvoi kahdeksan päivän aikana viisi kiloa, joten jotakin sieltä tuli siis shoppailtua...

Oli ihana, rentouttava, huippu loma ja kaikkea muuta ärsyttävää mitä ihmiset aina hypettää lomamatkoistaan. Turha varmaan kertoa miten hyvältä maistui kylmä sangria, tapakset, jäätelö ja aurinko! Kyllä te tiedätte miten kivaa se on, joten se siitä. Nyt paluu arkeen, hyväntuulisena tosin. Ihana huomata että se rento huolettomuus on jatkunut ainakin vielä tänään. Kaupassa asioidessani suorastaan hymyilin ihmisille, loistavaa. Toivottavasti tämä etelän rentous jatkuu koko kesän.

Muutama oleellinen lomakuva, pahoittelen kuvien erittäin kökköä laatua. En vaan millään uskaltanut ottaa mukaan kunnon kameraa, joten pokkarilla mentiin. (ja hyvä etten ottanut, Espanja on varkaiden luvattu maa)



Meidän päivät meni suunnilleen tähän tapaan: aamulla rannalle pariksi tunniksi, sitten suihkun kautta lounaalle ja shoppailemaan/kävelemään kaupungille, illalla syömään. Eli mitä me tehtiin? Syötiin! :D


Mutta ne ruoat oli niiiin hyviä...



Ja nää kauppahallin tuoreet mehut maistui yhtä hyvälle kuin muistelinkin. NAM.


Mä voisin kertoa vähän myöhemmin sitten niistä reissun shoppailuista, nyt ei jaksa enää mitään. Viime yönä tuli herättyä viideltä lentokentälle. Onneksi tämä viikko on vain kolmipäiväinen työviikko, ja sitten onkin juhannus joka katkaisee taas mukavasti :)

Kiva kun täällä on käynyt lukijoita, vaikka pitkä tauko tähän kirjoittamiseen syntyikin. 

Aurinkoista viikkoa kaikille, muistakaa hymyillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy pois