maanantai 22. lokakuuta 2012

Vuohenjuusto-tomaatti-kasviskastike

Eilen mun sisko tuli kyläilemään ja sehän tietää siskon ruokkimista ja paapomista. Vaikka onkin kyse isosiskosta, niin meillä se toimii niin, että hän tulee meille usein sunnuntaisin ruokittavaksi. Tehtiin tosi yksinkertainen tomaattinen kasviskastike, jota höystettiin vuohenjuustolla ja punaviinillä. Tuorepasta on astetta parempaa joten sitä oli kastikkeen kanssa. Päälle parmesan juustoa ja korianteria!


Helppo kasviskastike:

-4 tomaattia
-paprika
-2 sipulia
-2 valkosipulin kynttä
-tomaattisosetta
-korianteria nippu
-vuohenjuustoa maun mukaan
-punaviiniä n.1dl

Pilko kasvikset ja paista niitä öljyssä, lisää tomaattisose, silputtu korianteri, vuohenjuusto ja punaviini. Anna kastikkeen kypsyä ja muhia puolisen tuntia. Tarjoile pastan kanssa! 

Sain tuliaisena Krakovasta söpön kukkopillin ja muistatteko lapsuudesta nuo Melody pops tikkarit? Ihan huippu vihellystikkari, harmi kun kaikkien parhaiden nostalgisten karkkien myynti lopetetaan Suomen markkinoilta.


Tänään käväsin koulun jälkeen salilla vähän herättelemässä lihaksia, ja heti tuli parempi fiilis. Mä olen vahvasti sitä mieltä, että liikunta on paras ja halvin lääke pieneen kaamos masennukseen tai apeuteen. :)

Ihanaa uutta viikkoa!

3 kommenttia:

  1. Mä ainakin just viime viikolla kuuntelin juna-asemalla kun yks tyttö puhalteli tommoseen vihellystikkariin. :D -Ere-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti? Whaat, mistähän noita sais :D

      Poista
    2. Jaa-a...jostain Myyrmannista ilmeisesti. :D Harmi etten tienny tästä sun puutteesta ni oisin kysyny. :P -Ere-

      Poista

Kysy pois