keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Paistettuja nuudeleita

Eilen kerkesin tekemään pitkästä aikaa ruokaa ja pääraaka-aineena halusin käyttää viime lauantain pyhäinpäivä-paistin loput. Pyörittelin pitkään josko tekisin lihakeittoa, risottoa tai vaikka mitä, mutta päädyin kuitenkin seuraavaan:
 
Paistettuja nuudeleita, naudan sisäpaistia, porkkanaa, haricot papuja, herkkusieniä.


Tarvitset:

-Lihaa (kana & kala sopii myös hyvin)
-Täysjyvänuudeleita
-Herkkusieniä 3kpl
-Porkkanoita 3 kpl
-Haricot papuja maun mukaan
-Kananmunia 2 kpl
-Mausteita mm: kalakastike, mangochutney, sitruunamehu

Paistamiseen käytin itse rypsiöljyä ja  seesamiöljyä (tuo kivasti makua)
Kaikki aineet wokataan melko nopeasti, jonka jälkeen nopeasti keitetyt nuudelit sekaan, mausteiden tarkistus ja lopuksi munat joukkoon. Pyöritellään koko ajan ja ta-daa, ruoka on valmista!

2 kommenttia:

  1. Täytyy kokeilla. Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (: Rohkeasti vaan kokeilemaan, mausteita oman maun mukaan!

      Poista

Kysy pois