perjantai 28. joulukuuta 2012

Oon tainnu olla kiltti

Kun miettii miten mieleisiä lahjoja sain joululahjaksi nimittäin. Onkohan kaikki nähneet telkkarissa pyörineen dna:n mainoksen jossa paasataan miten kaikille pitäisi ostaa sitä mitä pyydetään? :D 

Oon niin haltioissani näistä Marimekon kauniista Siirtolapuutarha astioista.


Ja tästä Marc Jacobsin tuoksusta olen haaveillut varmaan parin vuoden ajan.

OH LOLA!
Lisäksi sain kosmetiikkaa, suloisen Nanson yöpaidan, kynttilöitä, ravintolalahjakortin yms. Jouluna on ihana saada antaa lahjoja, mutta kyllä meikäläinen myöntää että on myös ihana saada lahjoja! :)


Kävin eilen pyörimässä kaupungilla, tarkoituksenani käyttää BikBokin lahjakortit, mutta en löytänyt sieltä vielä mitään.. Monkista löysin kuitenkin mustat farkut ja Ginasta sopivasti uudenvuoden juhliin säihkyvän neuleen. En sitten tiedä pääseekö se silloin päälle vai valitsenko kuitenkin mekon. (Olis nimittäin yksi Asokselta tilattu astetta juhlavampi mekko vielä korkkaamatta)


Myöhemmin illalla Käytiin K:n kanssa katsomassa myös Hobitti elokuva, ja vaikka elokuvalla olikin pituutta 2h 50min niin yllättävän hyvällä intensiteetillä sen jaksoi silti katsoa loppuun saakka. Voin siis suositella kaikille fantasia-elokuvien ystäville. (ja leffan alussa muuten on vähän aikaa ihana Frodo, mun nuoruuden teini-ihastukseni. Ei siis Frodo vaan Elijah Wood)

2 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja! Noi Marimekon astiat on tosi kauniita ja tuo hajuvesi on jotain niin hyvää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan olekkin, kannattaa siis olla kiltti ;)

      Poista

Kysy pois