maanantai 7. tammikuuta 2013

Tuunattu pestopasta

Pestopasta on halpaa ja hyvää arkiruokaa ja tuunaamalla siitä saa vielä parempaa! Tänään heitin pannulle pari herkkusientä, kirsikkatomaatteja, puolikkaan punasipulin sekä pari valkosipulin kynttä.
Pastana käytin runsaskuituista vehnänalkio pastaa, ravintoarvot paremmin kohillaan! Kun pasta on keitetty se laitetaan pannulle kasvisten sekaan ja lisätään lusikallinen pestoa ja loraus sitruunamehua. Mausteita oman maun mukaan, yrtit ja mustapippuri nyt ainakin sopii hyvin.
Helppoa, nopeaa ja hyvää. Päälle vielä parmesan juustoa ja syömään. Niin ja ravintoarvotkin tässä on ihan kohillaan, mukavasti hyvää rasvaa ja kasviksia. Proteiinia tässä ei juurikaan ole, mutta päivän oman proteiinin tarpeeni saan nauttimalla maitorahkaa ja pähkinöitä välipalaksi.
Toimii myös hyvänä treenin jälkeisenä hiilari-vajeen täydentäjänä. Itse kävin aamulla vetäsemässä sellaisen kahvakuulatreenin että ihan päässä huippasi.

Kyllä nyt jaksaa, taidankin mennä jatkamaan mun kaulaliinaprojektia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy pois